Velkommen til broderloge nr. 91 Albert Schweitzer I.O.O.F.

 

 

 

Broderloge nr. 91 Albert Schweitzer har hjemsted i Odd Fellow bygningen, Skolegade 13 i Roskilde, der er beliggende nordvest for Domkirken.

 

 

Medlemmerne – eller brødrene – holder møde hver mandag fra kl. 19:30 i perioderne 1. januar til 15. maj og 1. september til 15. december i smukke og historiske omgivelser. Mødernes varighed kan variere, men vi slutter senest kl. 23. For at blive medlem skal man være myndig. Ellers er der ingen aldersmæssig begrænsning.

 

 

En mødeaften er opdelt i to dele. Første del holdes i logesalen efter en fast dagsorden, medens den sidste del foregår i vore selskabslokaler, hvor vi har socialt samvær over et stykke smørrebrød eller en let anretning. I denne del af mødet er der ofte foredrag eller underholdning.

 

 

En Odd Fellowloge har ingen politisk eller religiøs holdning eller anskuelse. Arbejdet går i en etisk og humanitær retning med fokus på venskab, næstekærlighed og sandhed.

 

Logen er et fristed for den enkelte broder, for også i et moderne industri- og IT-samfund er der behov for et sted, hvor mennesker kan abstrahere fra hverdagens pres, krav og ikke mindst mobiltelefoner og beskæftige sig med mere etisk prægede emner og opgaver, uden det på nogen måde bliver selvhøjtideligt. Det, vi yder, er forskelligt, og afhænger af tid, lyst og evner. Ved siden af dette vil man opleve et enestående venskab og et stærkt netværk, der også rækker til den nærmeste familie.

 

 

Er du interesseret i at høre nærmere eller at blive medlem, kan du kontakte Logens Overmester (Se under ”Valgte Embedsmænd” til venstre på siden). Det er helt uforpligtende.